Om oss

Personerna bakom företaget.

Företag med erfarenhet

 

Ett väletablerat och långvarigt inredningskoncept. Vi hjälper med din villa, ditt företag eller styling när du säljer en bostad.

Med en lång, gedigen erfarenhet från designyrket ser vi fram emot att hjälpa dig.

Malin Olsson

9 års unik erfarenhet av arkitektinredning och med sina 3 år på utbildning i arkitekt & inredning, är Marlin kreativt ansvarig för MOVE-bostadsstyling. Hon har genomfört stora interiörprojekt både privat och för företag. Bla.a. för några av de största fastighetskedjorna i landet. Hon har också arbetat som inredningsarkitekt och projektledare i 3 år på BoDesign och 3 har års erfarenhet från KARE design. Kontakta oss för att få hjälp med allt från ditt privata hem, investeringar i bostadsmarknaden och hemförbättring – till styling av det perfekta hemmet till salu

Annika Ejdeholm

Annika sitter med bokningen och telefonen och tar gladeligen emot ditt samtal. Med bakgrund som marknadschef för McDonald’s, SATS ELIXIA och Sony Ericsson, har Annika också varit egenföretagare i över 8 år. Hon har en unik konsumentinblick och har arbetat över 22 år med konsumentanalys och vet vad köparen av ditt hem vill ha. Hon är grundaren av företaget och arbetar dagligen med kontakt med säljaren och mäklaren samt styling & interiör.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.